06 - 58 95 47 43 info@mirame-ede.nl

Kleuters met een ontwikkelingsvoorsrpong

 

Goed nieuws over Bloom kids. We hebben een prachtige ruimte gevonden! Bloom kids is de naam voor de nieuwe speelmiddagen voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong.

Dankzij de enthousiaste directie van de Paasbergschool én de gastvrijheid van Duimelotje kunnen we van start met Bloom kids. Wij mogen gebruik gaan maken van de riante ruimte van Duimelotje. De ruimte is groot en heeft eigen voorzieningen. We hebben bijvoorbeeld een eigen ingang, speelgoed, kindertoiletten en een afgesloten buitenspeelplek. De perfecte plek om de kleuters een leuke tijd te bieden. De Paasbergschool en Duimelotje zijn gevestigd aan de Kleefsehoek 1a in Ede.

Ook een hoogbegaafd kind houdt van spelen. Het speelt het fijnst met kinderen die bij je passen, die ook graag meer willen en kunnen. Dat geldt voor kinderen van alle leeftijden en niet in het minst voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Ook zij merken dat leeftijdgenootjes hun spel niet altijd kunnen volgen of op een andere manier spelen. MiraMé heeft al vele jaren een speelgroep voor kinderen vanaf groep 3. Dit is de speelzolder. Binnenkort organiseert MiraMé dus ook speelmiddagen voor de jongere kinderen. Voor (bijna) kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Er zijn al heel veel vragen van ouders dus het is heel fijn dat we nu een goede ruimte hebben gevonden.

We moeten nog wat formaliteiten afhandelen, maar we hopen al in januari te kunnen gaan beginnen. Houd dus goed de nieuwsberichten in de gaten!