06 - 58 95 47 43 info@mirame-ede.nl

Hallo! Ik ben Jacqueline Prins.

Gezinscoach, jongerencoach, adviseur hoogbegaafdheid voor thuis en op school

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de opvoedondersteuning. Ik ben gediplomeerd gezins- en opvoedcoach (2012) en ik heb mij aanvullend gespecialiseerd in de ontwikkeling en opvoeding van hoogbegaafde kinderen en jongeren. Ik ben in het bezit van het vakbekwaamheidsbewijs HBO jeugd- en gezinsprofessional. Mijn werkwijze is systemisch en oplossingsgericht waarbij de specifieke wensen en mogelijkheden van de client centraal staan.  Ik ben geregistreerd  bij Stichting kwaliteitsregister Jeugd en ik draag het Kwaliteitskeurmerk Hoogbegaafdheid bij KRHB.

Ook passend onderwijs voor hoogbegaafden hoort tot mijn werkveld. Jarenlang was ik hoofd van de bovenschoolse afdeling voor passend onderwijs aan begaafde leerlingen bij SCOPE scholengroep in Alphen aan den Rijn.  

Uit eigen ervaring weet ik waar je mee te maken kunt hebben als begaafde en als ouder van begaafde kinderen. Een begaafd kind écht zien in zijn ontwikkeling en behoeften. Daar ligt mijn passie. Daarom geef ik advies aan ouders, sla ik bruggen tussen school en ouders en zet ik me in voor passend onderwijs.

Het verlangen om me voor deze kinderen in te zetten, is ontstaan door ervaringen vanuit mijn jeugd en als moeder en echtgenote. Dit verlangen heeft in 2005 geresulteerd in een ommezwaai van technische wetenschappen naar begeleiding bij hoogbegaafdheid. In mijn werk heb ik aandacht voor de behoeften van de kinderen in zowel de thuisomgeving als de school. 

Als jeugd- en gezinswerker ondersteun ik opvoeders als er zorgen zijn om de kinderen of als het even niet zo lekker loopt. Ik geef advies en denk mee bij vragen over de ontwikkeling of het gedrag van het kind. Ik begeleid ouders bij de zoektocht naar een aanpak die past. Specifiek op hun gezin of werksituatie gericht. Samen op zoek naar mogelijkheden en oplossingen om verder te komen. 

Zo wil ik een bijdrage leveren om het kind in al zijn facetten tot bloei te laten komen: op school, thuis en daarbuiten. Steun voor kind én ouders.

Mijn organisatie is HKZ-gecertificeerd en de zorg voldoet aan alle wettelijke eisen voor jeugdhulp. Dus zoek je een persoonlijke aanpak en wil je tegelijk verzekerd zijn van goede kwaliteit? Dan ben je bij mij aan het goede adres. 

 

Onze gegevens

Miramé

Praktijk voor opvoeding en gezin
Hakselseweg 99
6713 KV Ede
06-58954743

​SKJ registratienummer ​140007713
KvK nummer 55646824
Bank NL88INGB0006111473
t.n.v. J.A. Prins-Jansen