06 - 58 95 47 43 info@mirame-ede.nl

logo kwaliteitsregister hoogbegaafdheid

 

Voortaan mag ik het keurmerk dragen van het kwaliteitsregister hoogbegaafdheid.

De titel “specialist begaafdheid” is niet beschermd. In feite kan iedereen zich specialist begaafdheid noemen. Daarom ben ik heel blij MiraMé is opgenomen in het kwaliteitsregister hoogbegaafdheid. Dit onderscheidt mij en geeft zekerheid aan cliënten. Ik ben in het register te vinden via deze link.

Het KwaliteitsRegister HoogBegaafdheid is in 2016 opgericht door de Koepel Hoogbegaafdheid. Dit is het kwaliteitsregister voor begeleiders van hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Deze begeleiders voldoen aan de gestelde strenge kwaliteitscriteria. De laatste jaren zijn vele vormen van begeleiding ontwikkeld. Deze begeleiding wordt aangeboden door een veelheid aan bureaus en commerciële instellingen. Het keurmerk schept duidelijkheid in de grote verscheidenheid en de kwaliteit van de diverse aanbieders. De keuze voor een geregistreerde aanbieder is een veiligere en makkelijkere optie dan zelf op zoek te gaan in het grote aanbod.

Let op: het keurmerk is een persoonlijk keurmerk. Verzeker je er dus altijd van dat je een begeleider krijgt toegewezen die zelf het keurmerk draagt. Als je bij mij aanklopt, ben je er dus zeker van dat je te maken hebt met een begeleider die voldoet aan de strenge criteria van het kwaliteitskeurmerk.

Omdat MiraMé is opgenomen in het kwaliteitsregister hoogbegaafdheid kun je er zeker van zijn dat je betrouwbare hulp krijgt. Ben je op zoek naar goede begeleiding bij hoogbegaafdheid in je gezin? Lees dan verder via deze link . Ik ben bovendien geregistreerd als jeugd- en gezinsprofessional bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Begeleiding wordt vergoed voor inwoners van Foodvalley.