06 - 58 95 47 43 info@mirame-ede.nl

Contact met Miramé

Wil je weten wat MiraMé voor jou kan betekenen of wil je je aanmelden voor een activiteit? Vul dan het contactformulier in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of voor meer informatie.

Privacy

06 - 58954743

Hakselseweg 99, 6713 KV Ede

info@mirame-ede.nl

Wat doen wij?

Lees meer

MiraMé biedt kortdurende coachingstrajecten waarin het gezin begeleid wordt naar een oplossing die past bij de vaardigheden en omstandigheden van het hele gezin. Door aan te sluiten bij de mogelijkheden van het gezin en het kind, kan MiraMé je ook verder helpen wanneer je in je gezin te maken hebt met bijvoorbeeld ADHD, hoogbegaafdheid, hechtingsproblemen, PDD-NOS of een andere aan autisme verwante stoornis. De begeleiding vindt plaats in je eigen, vertrouwde omgeving. 

Lees hier wat MiraMé voor jou en je gezin kan betekenen.

Lees meer

MiraMé begeleidt leerkrachten en pedagogisch werkers bij hun werk als het even wat minder lekker loopt of als er zorgen zijn rond een kind in de groep. MiraMé helpt je om je motivatie terug te vinden, als je kampt met stress, of als je gewoon zelfverzekerder wilt worden. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die aansluit bij jouw vaardigheden en omstandigheden en die van het kind of de kinderen. De sessies vinden plaats in de eigen, vertrouwde omgeving, naar keuze op het werk of bij je thuis. MiraMé verzorgt ook ouderavonden, workshops en trainingen voor de ouders of de professionals van je organisatie of school.

Lees hier wat MiraMé kan betekenen voor jou of je werknemer.

Lees meer

MiraMé biedt in het bijzonder ondersteuning bij hoogbegaafdheid in gezinnen. Ouders van hoogbegaafde kinderen kunnen bij mij terecht voor een luisterend oor, deskundig advies en achtergrond informatie over hoogbegaafdheid. Gezinsbegeleiding op maat hoort ook tot de mogelijkheden (zie hiervoor de pagina over gezinsbegeleiding). Ouders kunnen elkaar ontmoeten in de speciale oudergroepen van MiraMé. Voor de kinderen zijn er spelmiddagen.

Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer

We hebben er allemaal van tijd tot tijd mee te maken: je kind zit te klieren of zeuren of begint ineens te schreeuwen, te schoppen of te slaan. Misschien begint hij te huilen of kruipt weg in een hoekje. En jij? Wat doe je dan? Wat zeg je?

In deze workshop ga je ontdekken wat jouw manier van communiceren is met je kind(eren). Je krijgt inzicht in wat je kind werkelijk ‘’zegt’’.  Ook krijg je tips hoe je kunt reageren op een manier die prettig is voor jou en je kind.

In de workshop is ruimte voor eigen inbreng en je kunt meteen praktisch aan de slag met je eigen situatie. Je gaat naar huis met een stappenplan waar je thuis mee verder kunt.

Meer informatie over workshops en trainingen

Lees meer

Deze twee uur durende workshop is bedoeld om kinderwerkers en ouders toe te rusten bij de geloofsopvoeding van kinderen in de basisschoolleeftijd. In deze workshop ontdek je hoe je bij de geloofsopvoeding kunt aansluiten bij de ontwikkeling van kinderen. Je gaat aan de slag met de do’s & don’ts bij geloofsopvoeding. 

Meer informatie

Lees meer

Pubers zijn belangrijk. Puber-zijn ook. Als ouder kun je genieten als je ziet hoe je kind zijn eigen persoonlijkheid krijgt, zijn eigen smaak volgt, zijn eigen keuzes maakt. Maar spannend is het ook wel. Hoe begeleid je dat als ouders. Wat is je rol?
Op deze interactieve en informatieve avonden gaan ouders met elkaar in gesprek over hun puber. Over loslaten en vasthouden, over ruimte geven en grenzen stellen.

Lees hier wat de mogelijkheden zijn.